kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Tuotteet>Brandy

75
74
76
77
78
79
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv
Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv

Bosolac-erikoisluokan XO-brandy 700ml 40% abv

Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Bosolac
Minimitilausmäärä:Yksi astia
Pakkaus tiedot:Jokainen pullo pakattu lahjapakkaus, 6 pulloa / pakkaus
Toimitusaika:7 päivän toimitus tilauksen vahvistamisen jälkeen
Maksuehdot:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 laatikkoa / päivä


Yhteystiedot
Kuvaus


France liquor brandyBOsolac Special Grade Brandy XO tislataan Prulhossa Ranskassa, sekoitetaan ja pullotetaan Kiinassa. Eksoottiset viinirypäleet, materiaalit ja teknologia takaavat sen ainutlaatuiset maut. Käsintehty lasipullo lisää sen eleganssia. Asiakkaat pitävät sitä hyvänä valintana juhla- ja juhlatilaisuuksiin. Ei ole yllätys, että pidät sen täyteläisestä mausta ja hieman voimakkaasta alusta.

good brandy

high quality brandybrandy factories

wholesaler brandy

France liquor brandy

Johtava vientiä 7 vuotta peräkkäin. Nopea toimitus, taattu laatu ja erinomainen myynnin jälkeinen palvelu. Tuo sinulle viiden tähden yhden luukun ostokokemus. Yhdessäkään markkinoilla kiertävistä tuotteista ei ole esiintynyt elintarviketurvallisuushäiriöitä. Asiakastutkimuksen tyytyväisyys ylittää 90 %. Hyväksymme valvonnan ja korjauksen globaaleilta asiakkailta ja ammattilaitoksilta.good brandy

high quality brandybrandy factories

wholesaler brandy

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. sijaitsee kaksityyppisessä teollisuuspuistossa Liuyangin kaupungissa. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. sijaitsee Liuyangin kaupungin kaksityyppisessä teollisuuspuistossa, jonka pinta-ala on 23259.67 neliömetriä.5 isoa rakennusta,kunkin rakennusala on noin 5000 neliömetriä. Mikä on ensimmäinen laajamittainen single malt -viskin tislaamo Kiinassa. Ja se on neljäs Goalong Liquor Groupin sijoittama tislaamo.

France liquor brandygood brandyUKK

1. Onko tämä brandy todella 6 vuotta vanha?

KylläSpecial Grade Brandyis, joka on tislattu ja sekoitettu Ranskassa,Joka vanheni RanskassaTammitynnyri yli 6 vuotta. Ja Botting Kiinassa Goalong Liquor Groupin toimesta.

2. Voimmeko käyttää omaa logoamme tai malliamme tarrassa?
Kyllä, hyväksymme mukautetut mallit. Meillä on myös suunnittelijatiimi, joka auttaa sinua suunnittelussa.

3. Mikä on pullon tilavuus?
Meillä on 700ml pullo käsillä. Voimme avata valtuutetun pullon muotin.

4. Mikä on muotin avausjakso ja hinta?
Muotin avausjaksomme on yleensä noin kaksi viikkoa, jaettuna mekaanisiin pulloihin ja manuaalisiin pulloihin, ja hinta on 300–1500 USD. Tulevaisuuden pitkäjänteistä yhteistyötä silmällä pitäen voimme harkita muotin avausmaksun palauttamista ensimmäisestä isosta tilauksesta.

5. Mitä minun tulee tehdä, jos tavarat ovat vaurioituneet vakavasti kuljetettaessa paikalliselle alueelle?
Pakkausemme soveltuvat kansainvälisiin kuljetuksiin ja vaurioitumisaste on erittäin alhainen. Ota kuvia ja kerää todisteet 2 tunnin kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Korvaamme seuraavan tilauksesi todellisen menetyksen perusteella.

6. Mitä minun tulee tehdä, jos viinivuodot ja etikettivirheet johtuvat vääristä prosesseista tai myyntiin vaikuttavasta tuotannosta?
Koska etiketöinti tapahtuu koneella, virhealue on hyvin pieni ja
virhettä on vaikea nähdä paljaalla silmällä, joten voit olla varma. Mitä tulee viinin vuotoongelmaan, koska kantta on paranneltu monta kertaa, viinin vuotamisen mahdollisuus on hyvin pieni. Jos se todella johtuu tehdassyistä, ota valokuva todisteeksi, ja olemme valmiita kantamaan vastaavan vastuun.

7. Markkina-asiakkaamme ovat erittäin vastenmielisiä kiinalaiselle ruoalle, koska Kiinassa on monia ruokaongelmia, kuinka poistaa loppumarkkinoiden epäilykset?
Tarvittaessa voimme tehdä yhteistyötä QS-testauksen tai muun kansainvälisesti sertifioidun BV:n, kolmannen osapuolen tarkastusten jne. kanssa. Laadun takuu ehdottomasti. Verrattuna muihin suuriin väkeviin alkoholibrändeihin tuotteemme ovat kustannustehokkaita. Hinta on kohtuullinen ja laatu on taattu. Uskon, että tämä auttaa sinua avaamaan suuremmat markkinat.

8. Entä jos bulkkiviinillä on eroa
ja näyteviiniä? Aina kun näyte lähetetään, kiinnitämme vastaavan tarran ja säilytämme kopion yrityksen näytetelineeseen. Irtotavaroita valmistettaessa otamme käyttöön ja tuotamme näytteiden mukaan, joten harkitsemaasi ongelmaa ei periaatteessa ole olemassa.

9. Haluan ostaa 6 pulloa viskiä. Voiko yrityksesi tarjota postiennakkopalvelua?
Koska viini on vaarallista ja hauras, emme suosittele ostamaan 6 pulloa. Voit kokeilla ensin yhtä pulloa. Paikallisen pikakuljetuksen vuoksi emme hyväksy postiennakkomaksua.

10. Kuinka monta tarkastusta on mahdollista koko tuotantoprosessin aikana ja kuinka monta täydellistä tarkastusta?
Jokainen työpaikkamme suorittaa keskinäisen tarkastuksen ja itsetarkastuksen. Lisäksi on 2 satunnaista tarkastusta
ja 1 täysi tarkastus.
tekniset tiedot
AlkoholiSisältö 40 tilavuusprosenttia
tilavuus700ml / pullo
PulloCrystal käsintehty lasipullo
etikettiKuuma leimaamalla etiketti
KorkkiSynteettinen korkkisinkkiseos
VäriTumma keltainen
Pakkausmäärittely12 pulloa / pakkaus
Sertifikaatit:ISO; FDA; HACCP
Palvelun:Ilmainen näyte; Ilmainen suunnittelu; OEM; ODM
Maku:Tasapainoinen ja sileä maku, runsas maku


Sovellukset

Tee viikonloppustasi erikoislaatuisempi Brandy Brandyn avulla. Jaa kavereiden kanssa tai kaada jään ja garinshin päälle tuoreella kalkkiviipaleella. Nauti Bosolac Special Grade Brandystä uuden viikonlopun makuun.

TUTKIMUS