kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Tuotteet>Brandy

80
81
82
Bosolac brandy XO 700ml 40% abv
Bosolac brandy XO 700ml 40% abv
Bosolac brandy XO 700ml 40% abv

Bosolac brandy XO 700ml 40% abv

Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Bosolac
Minimitilausmäärä:Yksi astia
Pakkaus tiedot:Jokainen pullo pakattu lahjapakkaus, 12 pulloa / pakkaus
Toimitusaika:7 päivän toimitus tilauksen vahvistamisen jälkeen
Maksuehdot:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 laatikkoa / päivä


Yhteystiedot
Kuvaus

宝诗莱XO

      

     Bosolac-brandy XO tislataan Prulho Ranskassa, sekoitetaan ja pullotetaan Kiinassa. Eksoottiset viinirypäleet, materiaalit ja tekniikka takaavat sen ainutlaatuiset maut. Käsintehty lasipullo lisää eleganssiaan, ja asiakkaiden mielestä se on hyvä valinta juhla- ja juhlajuhliin. Ei ole yllätys, että pidät sen täyteläisestä mausta ja hieman vahvasta etukäteen.
yksityiskohta

宝 诗 莱 XO 包装

宝 诗 莱 XO 场景

Yrityksen profiili

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. on yhden luukun ammattimainen kansainvälinen viinavalmistaja Kiinassa, jonka UK Goalong Group on sijoittanut vuonna 2018 ja joka tuottaa ja vie pääasiassa viskiä, ​​brandya, vodkaa, giniä, liköörejä ja muita liköörejä. Se sijaitsee Liuyangin kaupungin Two Oriented Industrial Parkissa. Se on Kiinan ensimmäinen suurin single malt -viskin tislaamo ja myös neljäs Goalong Groupin sijoittama tislaamo, jolla on edistyneimmät ja nykyaikaisimmat laitteet sekä korkean tason hallintajärjestelmä, joka edustaa konsernin 1. kansainvälinen toimitustaso, joka keskittyy pääasiassa kiinalaisen viskin valmistukseen ja omien merkkien alkoholijuomien palveluihin asiakkaille koti- ja ulkomailta.

浏阳大门

浏阳厂

Goalong puhdas mallasviski on saavuttanut hyviä tuloksia erilaisissa ammattialkoholinäyttelyissä ja -maistajaisissa. Vuonna 2020 tuotemerkkiä on viety Yhdysvaltoihin siten, että se tulee Yhdysvaltojen suuriin supermarketteihin ja tulee kuumaksi myyntituote.

客户反馈集合

客户见证

客户见证1

Kilpailuetu:出货走向

Houkutteleva hinta ja nopea toimituspäivä
Tarpeeksi varastossa
Yhden luukun alkoholijärjestelmä.

tekniset tiedot
AlkoholiSisältö 40 tilavuusprosenttia
tilavuus700ml / pullo
PulloKäsintehty puhdistettu valkoinen lasipullo
etikettiKuuma leimaamalla etiketti
KorkkiKristallikorkki hihalla
VäriTumma keltainen
Pakkausmäärittely12 pulloa / pakkaus
Sertifikaatit:ISO; FDA; HACCP
Palvelun:Ilmainen näyte; Ilmainen suunnittelu; OEM; ODM
Maku:Huomattavan sileä, rikas ja täyteläinen


Sovellukset

Pidämme ranskalaisista konjakkeista, ei pelkästään siellä olevan auringonpaisteen, veden ja viinirypäleiden takia, vaan kulttuuriperinnön sukupolvet antavat meille aina jotain erilaista. Bosolac-brandy XO tekee viikonloppustasi erikoisemman. iltapäivällä auringonpaisteessa. Jaa kavereiden kanssa tai kaada jään ja garinshin päälle tuoreella kalkkiviipaleella. Nauti Bosolac XO -brändistä saadaksesi uuden viikonlopun maun.

TUTKIMUS