kaikki kategoriat

Etusivu>Uutta>yhtiön uutiset

10. G50 Central Wine & Spirits Summit -foorumi pidettiin Changshassa ja Crown Whisky voitti palkinnon!

+2023 05 24 XNUMX

Iltapäivällä 20. toukokuuta pidettiin 10. G50 Central Wine and Spirits Summit -foorumi Changshan kansainvälisessä kongressi- ja messukeskuksessa. Tapahtuman järjestivät yhdessä Hunan Wine Associationin Wine and Spirits Branch, Hunan Wine Alliance, Renchuang Sugar and Wine Association ja Zhongnan Wine Circle, ja se houkutteli asiantuntijoita, tutkijoita, jakelijoita ja baarijohtajia viini- ja väkevien alkoholijuomien alalta. Foorumin teemana "Whiskin kehitystrendit Kiinassa" pyritään edistämään keskialueen viskiteollisuuden kehitystä.

图片 1_ 副本

Foorumilla Hunanin viinayhdistyksen pääsihteeri Zheng Yingping ja G50 Central Wine and Spirits Forumin järjestelykomitean puheenjohtaja Li Hongyuan puhuivat alan ja järjestäjien puolesta. Sun Fangxun, kuuluisa kiinalainen viini- ja viskiasiantuntija, ja Mr. Gao Kailang (Alan), Goalong Liquorin perustaja jakoivat vastaavasti viskiteollisuuden historian ja tulevaisuudennäkymät.

Puheessaan Gao jakoi näkemyksensä viskiteollisuuden tulevaisuudesta ja johti yleisön tutkimaan, miten alalla voidaan saavuttaa tuloksia ja menestystä. The Goalong-tislaamo Single Malt Whisky voitti myös vuoden 2023 parhaan viskibrändin/jakelijan palkinnon, joka on tunnustus Goalong Liquor Groupin pitkäaikaisille ponnisteluille ja sen jatkuvalle sitoutumiselle korkealaatuisten väkevien alkoholijuomien tarjoamiseen.

Kokouksen jälkeen herra Gao kutsui osallistujat osallistumaan yksityiseen maisteluviskijuhliin "Wine Friends, Private Banquet", jonka järjesti Goalong Whisky Club juhlimaan kunniaa. Tässä ainutlaatuisessa vastaanotossa osallistujat maistivat neljää erilaista Goalong Distilleryn single malt lyhytkypsytettyä likööriä, joista jokaisella oli oma ainutlaatuinen makunsa ja makunsa, jotka saivat osallistujilta yksimielisiä kiitosta.

图片 2_ 副本