kaikki kategoriat
en.pngEN
sivupankki

Etusivu>Tietoa meistä>Ryhmäprofiili

Ryhmäesittely

Goalong Liquor (Group) -yrityksen päätoimialana on kansainvälisten väkevien alkoholijuomien (kuten viskin, brandyn, vodkan, ginin, rommin) tuotanto ja myynti sekä tavaroiden ja tekniikan tuonti ja vienti.

Vuonna 2011 ehdotettiin Goalong-alkoholijuomaa Kiinan ensimmäisen kansainvälisen alkoholijuoman rakentamiseksi, minkä jälkeen perustettiin Ison-Britannian Goalong Liquor Group Company, ja alkoi rekisteröidä "Goalong" -merkki. Englantilainen tavaramerkki "GOALONG" on "Gaolang" homonyymi. Sen merkitys on olla jatkuvasti aggressiivinen ja etsiä rohkeasti eteenpäin, mikä on myös Goalong Hengen yrittäjyyden kannustin.

Omistaa lähes 100 työntekijää (2018), 50 kandidaatin tutkinnolla tai sitä korkeammalla, 3 maisterin tutkinnolla tai yli ja kahdeksalla ammatilliset ja tekniset sertifikaatit.

Goalong Alkoholi on ollut johtava kotimaisen väkevien alkoholijuomien vienti kaikkien näiden vuosien ajan.

Tällä hetkellä on viisi molekyyliyhtiötä, kaksi offshore-yritystä, jotka ovat suoraan ulkomaiden lainkäyttövaltaan kuuluvia, suoraan sidoksissa Goalong Liquor -konserniin.


Goalong Alkoholiryhmä

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Alkoholi Co, Ltd
Changsha Goalong Alkoholi., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Alkoholi Co, Ltd
Liuyang Goalong -viinatislaamo Co., Ltd.

Goalong-tislaamo

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. on yhden luukun ammattimainen kansainvälinen alkoholinvalmistaja Kiinassa, jonka UK Goalong Group on investoinut vuonna 2018 ja joka tuottaa ja vie pääasiassa viskiä, ​​konjakkia, vodkaa, giniä, liköörejä ja muita liköörejä. sijaitsee Liuyangin kaupungin kahdessa suunnassa sijaitsevassa teollisuuspuistossa, se on Kiinan ensimmäinen suurimman yksittäisen mallasviskin tislaamo ja myös Goalong Groupin sijoittama 1. tislaamo, jossa on edistyneimmät ja modernisoidut laitteet ja korkean tason hallintajärjestelmä Neljäs kansainvälinen toimitustaso, joka keskittyy pääasiassa kiinalaisen viskin valmistukseen ja omien etikettien viinien palveluihin asiakkaille ulkomailta ja ulkomailta.

                       

Viskitislaamo sijaitsee Liuyangin vuoristoalueella, joka soveltuu hyvin viskin tislaukseen veden laadun ja miellyttävän ympäristön vuoksi. Hyvälaatuinen vesi, jonka elektrolyyttinen nopeusindeksi on alhaisempi ja mikään liukenematon suola ei tee likööreistä puhtaita, puhtaita, pehmeitä ja täyteläisiä, se ei vahingoita kehoa nauttien niistä.

                       

Goalong Group on ensimmäinen, joka tuottaa ja kehittää single malt viskiä Kiinassa. Tällä hetkellä sen tuotekehitys ja tuotanto ovat eturintamassa Kiinassa. Yhtiö on muodostanut kotimarkkinat ja viennin ydinliiketoimintamuodoksi vuodesta 1 lähtien. Johtava myynti 2009 peräkkäisenä vuotena. 7 turvatapahtumaa, 0% myynnin jälkeinen palvelu. Olemme läpäisseet FDA-, ISO-, QS- ja HACCP-sertifikaatit ja vieneet tuotteemme yli 100 maahan ja saaneet hyvän maineen, kuten Venäjälle, Amerikkaan, Saksaan, Filippiineille, Panamaan, Meksikoon, Surinamiin, Australiaan, Uuden-Seelannin ja niin edelleen.

                       

Kaikki tuotteemme voidaan tulostaa Ison-Britannian tai Ranskan viivakoodilla, korkealaatuisilla raaka-aineilla ja pakkauksilla. Laatu on sielu ja asiakas on aina etusijalla, perustumme pääasiassa pitkäaikaiseen liiketoimintaan ja ystävälliseksi win-win-suhteena asiakkaisiin. Meillä on runsaasti kokemusta näyttelyistä ja olemme voittaneet monia hyviä mainetta maailmanlaajuisesti.

                       

Mr. Alan perusti Lontoossa, Goalong-brändi tarkoittaa "mene eteenpäin" ja sen logo symboloi Goalong-kulttuuria, ole uskollinen ja rohkea unelmia varten, taistele ja Goalong unelmista! Meillä on tällä hetkellä neljä tuotemerkkiä, "Goalong" viski, "Bosolac" brandy, "epäselvä" vodka ja "MonaFrcc" Gin. Goalong on myös ensimmäinen kiinalainen single Malt Whisky -brändi Kiinassa.

                       

Goalong on kaikuva viinibrändi, suuri tehtävä annettiin tuotemerkin luomisen yhteydessä. Monta vuotta on kulunut, Goalongin iskulause ei ole koskaan muuttunut. Voittaa jatkuvasti kiitosta ja tunnustusta väkevien alkoholijuomien markkinoilla maailmassa, mikä tekee hikoilusta ja ponnisteluista merkityksellisempiä.

                       

Me, Goalong for Dreams!

yrityskulttuuri

Yhtiön rakenne