kaikki kategoriat

Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Tammen puute voi vaikuttaa bourbon-teollisuuteen

+2023 05 25 XNUMX

Kun on kyse tammitynnyreistä, joissa viskiä kypsytetään, ihmiset ajattelevat yleensä sherry- ja bourbon-tynnyreitä. Viskin laajemmassa maailmassa bourbon-tynnyrit eivät ole harvinaisia, ja ne ovat makutynnyreitä, joita monet monet viskin tislaamot ei voi elää ilman.

Valkotammella on kiinteyttävä rakenne, joka estää vuotoja ja on useimpien bourbon-viskien tynnyri. Samaan aikaan valkoiset tammitynnyrit voivat myös tehokkaasti välttää pitkän ikääntymisen aiheuttaman "puukeitto"-ilmiön ja voivat antaa viski makeampi, vaniljainen maku. Tämä ainutlaatuinen aromi on yksi tärkeimmistä mauista, joita monet rakastajat haluavat.

图片 1_ 副本

Mutta viimeaikaiset uutiset voivat saada bourbonin ystävät levottomaksi: bourbon-teollisuudesta saattaa olla loppumassa tammitynnyrit.

Ei kauan sitten Calvin Norman, metsätalouden professori Pennsylvanian osavaltion yliopistosta, ehdotti, että valkoinen tammi, erittäin arvokas luonnonvara, saattaa pian tulla vähiin. Valkoinen tammi voi kestää 60–80 vuotta kasvaa vähimmäiskokoon puutyössä käytettäväksi, ja se on istutettava hyvin kasvavalle alueelle. Syynä on se, että valkotammen kasvusykli ei ole lyhyt ja tynnyrinvalmistajien on käytettävä korkealaatuista valkotammea ilman muotokäänteitä leikatakseen tavallisiksi laudoiksi, kuivaamisen ja paistamisen jälkeen puutynnyreihin. Muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana bourbon-teollisuudesta saattaa kuitenkin puuttua yksi erittäin tärkeä asia: puu.

图片 3_ 副本

Tästä syystä viskiteollisuus on ryhtynyt toimiin viime vuosina yrittääkseen pitää valkoisen tammen populaation tasaisena. Yhdysvaltalainen Maker's Mark on aloittanut yhteistyön Kentuckyn yliopiston kanssa rikkaan valkotammen arkiston rakentamiseksi. He työskentelevät myös yhdessä kartoittaakseen valkoisen tammen genomia etsiessään parempia tammea. Lisäksi Angel's Envyn valkotammen istutustoiminta sekä Buffalo Footprint of Kentuckyn yhteistyössä Kentuckyn yliopiston kanssa toteuttama erilaisten tammen istutus- ja viljelytekniikoiden tutkimus ja soveltaminen auttavat varmistamaan tammen kehityksen kestävyyden.

图片 4_ 副本

Itse asiassa viime vuosina enemmän ja enemmän tislaamot ovat alkaneet keskittyä kestävään kehitykseen, he ovat myös tehneet paljon työtä tammivarojen ylläpitämiseksi. Tietysti kestävyys on pitkä tie tislaamoissa, mutta valkoinen tammi on korvaamaton resurssi viskiteollisuudelle, ja odotamme viskiteollisuuden tekevän aloitteen valkotammen suojelemiseksi ja ennallistamiseksi tuottaakseen hienompaa viskiä.