kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Vinkkejä krapulan ehkäisyyn ja lievitykseen

+2022 02 17 XNUMX

    Joka kerta kun on viskinmaistajainen, meillä on tämä kysymys: Kuinka voimme välttää krapulan?

Päänsärky, pahoinvointi, väsymys, vatsakipu, kouristukset jne. Nämä ovat krapulan klassisia seurauksia. Miksi meillä on tämä ongelma? Koska vaikka viskialkoholi on nestettä, se kuivattaa kehosi! Alla on joitain krapulavinkkejä, katso kohdat:

viskin maistelua

1. Viskinmaistelun aikana hyödynnä aukko juodaksesi lasillisen vettä

Tämä on paras tapa ehkäistä krapulaa sinä yönä tai seuraavana päivänä, ja se voi lievittää alkoholin aiheuttamaa kuivumista.

Juomavesi

2. Juo litra vettä ennen nukkumaanmenoa yöllä

Vaikka olisit jo juonut vettä viskinmaistelun aikana, juo vettä ennen nukkumaanmenoa. Mikä voi auttaa sinua täydentämään kehosi kosteutta. Vesipullo on parasta laittaa sänkysi viereen, sillä viskin juominen saa ihmiset nukkumaan matalammin.

vesi

3. Lisää vitamiineja ja sinkkiä seuraavana aamuna

Hedelmien ja vihannesten täydentäminen ei ole vain hyväksi terveydelle, vaan myös täydentää vitamiineja. kulutetut vitamiinit auttavat sinua hajottamaan alkoholia. Voit syödä enemmän raakoja ostereita, sen sisältämä sinkki voi palauttaa elinvoimasi nopeasti. Porkkanat voivat saada maksasi piristämään ja tekemään kovasti töitä!

Täydennä vitamiineja ja sinkkiä

4. Jatka veden lisäämistä seuraavan päivän ajan

Jos olet kyllästynyt juomaan vettä, yritä juoda keittoa tai yrttiteetä, mutta kahvia ei suositella. Valitse syömisen suhteen runsaasti vitamiineja sisältäviä ruokia, kuten banaaneja tai appelsiineja. Kun juot kupillisen vettä ja pian ruokasoodaa, voit lievittää vatsakipua.

Krapulan lievitysresepti

Kotitekoinen tuoremehu ei sisällä ainoastaan ​​runsaasti A- ja C-vitamiinia, vaan myös kivennäisaineita ja vettä. Laita hedelmiä mehupuristimeen alla kuvatulla tavalla:

1 kuorittu appelsiini

1 / 2-kalkki

1 kuorittu kiivi

1/2 cantaloupe tai 1/4 vesimeloni

1 / 2 banaani

1/2 pientä kurkkua

Tee siitä mehu, kaada se isoon kuppiin, lisää jääkuutioita ja juo. Onnea sinulle!

Hedelmät 1