kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Mikä on Mizuwari?

+2022 02 21 XNUMX

    "Hyvä tavaton!" Se on se, mitä skottien on sanottava nähdessään Mizuwarin. Kuinka voit lisätä niin paljon vettä viskiin, eikö se tuhoa viskin laatua ja makua? Mizuwari, vaikka se saattaisi skottilaisen tyrmistyksen, on todellakin hyvin yleinen tapa juoda viskiä Japanissa.

Määritelmä Mizuwari

    Japanissa Mizuwari tarkoittaa yhtä osaa viskiä, ​​jossa on kaksi osaa kivennäisvettä ja jäätä. Se tarkoittaa kirjaimellisesti "sekoitettu veteen". Jään määrä lasissa on ratkaisevaa. Lasillisen Mizuwaria tulee riittää aterian alusta loppuun. Jos jäätä on liian vähän, viskisi ei ole tarpeeksi kylmää, kun jälkiruoka tarjoillaan; jos jäätä on liikaa, voit juoda sen kaikki ensimmäisellä kulauksella. Vaikka se saattaa tuntua yksinkertaiselta, Mizuwarin valmistamisessa on paljon opittavaa.

Määritelmä Mizuwari

Mizuwarin säännöt

    Kun sanot Japani, ajattelet sääntöjä. Mizutaki ei ole niin pinnallinen kuin veden lisääminen siirappiin. Se on täydellinen valmistelu, joka tekee täydellisen Mizutakin. Mizuwarin valmistustavan katsominen japanilaisessa baarissa on kiehtova esitys, ei vain sen ainutlaatuinen sekoitustapa, vaan myös jokaisen askeleen huolellisuus.

Mizuwarin säännöt

1. Valitse lasi, jossa on leveä suu ja tasapohjainen, lasin paksuus ja laatu ei saa olla huolimaton.

2. Aseta jääkuutioita lasiin, anna lasin jäähtyä ja kaada sitten jääpalat pois.

3. Irrota uusien jääpalojen kulmat, leikkaa ne hieman pallomaisiksi ja aseta ne lasiin.

4. Kaada hitaasti ja varovasti viski joukkoon sekoittaen varovasti

5. Lisää kivennäisvesi vähitellen. Jokainen kaatoprosessin vaihe vapauttaa viskin tuoksun.

6. Kun kaikki vesi on lisätty, sekoita voimakkaasti, mutta älä anna sekoitustikulla ääntä.

Tee Mizutaki

Aika nauttia Mizuwarista

1. Kun on kuuma: kun lämpötila nousee, viileä, jano sammuttava Mizuwari on etusijalla

2. Nautittaessa ateriaa: Viski voi korvata viinin jakojuomana. Se on myös yleinen lisuke fine dining -ruokailulle Japanissa.

3. Kun nautit viskistä ensimmäistä kertaa: Mizukawan taikuus vakuuttaa varmasti ne, jotka väittävät "ei koskaan pidä viskistä", että he ovat väärässä.

Aika nauttia Mizuwarista