kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Uutiset>teollisuus Uutiset

Mitä viskiä juoda mihin tilaisuuteen?

+2022 02 14 XNUMX

Kuinka valita oikea viski eri tilanteisiin?

Viskin nauttimisen ajoitus ja tilaisuus vaikuttavat varmasti viskin haluun. Tässä muutamia yksinkertaisia ​​oletuksia. Ja suosittelen joitain perusperiaatteita viskin valinnassa.


1. Yökerhojuhlat

Älä tuhlaa skotlantilaista single malt -viskiä täällä. On parempi valita Kentuckyn bourbon-viski tai skotlantilainen sekoitettu viski ja juoda se jääpalojen kanssa. Tässä tilanteessa tärkein on hinta, ei merkki. Koska keskityt ihmisiin, ympärilläsi oleviin asioihin. Jätät huomioimatta kädessäsi olevan viskilasin tuoksun.

Yökerhojuhlaviskiä

2. Valmista lasillinen cocktailia osoittaaksesi ammattitaitoa

Älä koskaan valitse halpaa viskiä cocktailin sekoittamiseen. Valmistettujen juomien huono raaka-ainekurssi on kauheaa. Äläkä vain sekoita yhtä pulloa viskiä cocktailin sekoittamiseen. Liian raskaan turvemakuinen viski varastaa varmasti muiden sivunäyttelijöiden eleganssin ja liian makean makuinen viski menettää makutasapainon. Voit käyttää skotlantilaista tai japanilaista sekoitettua viskiä, ​​American Maker's Mark Whiskyä tai amerikkalaista ruisviskiä. Kaikkien näiden viskien budjetti on vain 30-40 euroa per pullo.

cocktail

3. Ota drinkki töistä jäämisen jälkeen

Jokaisella on oma suosikkiviskinsä, mutta kuluttajamarkkinoiden laajentuessa valikoima monipuolistuu. Varsinkin kun suosikkiviskisi hinta nousee, voit valita vain toisen sinulle sopivan. Tähän ongelmaan on kaksi ratkaisua:

1. Pullo bourbon-viskiä jäillä

2. Pullo skotlantilaista vanhentamatonta viskiä (NAS)

Ota drinkki töistä poistuttuasi