kaikki kategoriat
en.pngEN

Etusivu>Tuotteet>liköörit

133
134
135
136
137
138
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv

Dark Rose samppanja 700ml / 375ml 3.5% abv

Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Tumma ruusu
Minimitilausmäärä:Yksi astia
Pakkaus tiedot:12 pulloa / pakkaus
Toimitusaika:7 päivän toimitus tilauksen vahvistamisen jälkeen
Maksuehdot:T / T, LC, OA
Supply Ability:10000 laatikkoa / päivä


Yhteystiedot
Kuvaus


champagne oem service from China


    Tämä DARK ROSE -viinisamppanjaviini on vähäalkoholinen viini, jossa on 3.5 tilavuusprosenttia. Valinnallasi on kaksi 700 ml: n ja 375 ml: n eritelmää. Maku on täyteläinen ja tyylikäs, kaunis, harmoninen ja hedelmäinen.


Kilpailuetu:

vähän alkoholia sisältävä alkoholijuoma
Helppo juominenliqueur supplier

Liquor distillery

wholesale liqueur

maker wholesale

Ammattimainen viskin tislaamo ja viinavalmistaja, Brandyn, Vodkan, Ginin, Liköörin, Sodan, Cocktail- ja Craft-oluen viejä. Nopea toimitus, taattu laatu ja erinomainen myynnin jälkeinen palvelu. Tuo sinulle viiden tähden yhden luukun ostokokemus

champagne oem service from China

liqueur supplier from china

Liquor distillery from china


Asiakkaat, jotka sanovat hyvää, ovat todella hyviä.Rakentakaamme perusta laadukkaasti, takaamme palvelun saavuttamisen, rakentakaamme arvokasta luottamusta ja marssikaamme yhdessä kohti huomisen kunniaa.Johtava vientiä 7 vuotta peräkkäin. Nopea toimitus, taattu laatu ja erinomainen myynnin jälkeinen palvelu. Tuo sinulle aviiden tähden yhden luukun ostokokemus. Yhdessäkään markkinoilla liikkeessä olevista tuotteista ei ole esiintynyt elintarviketurvallisuushäiriöitä. Asiakaskyselyn mukaan tyytyväisyys ylittää 90 %. Hyväksymme valvonnan ja korjauksen globaaleilta asiakkailta ja ammattilaitoksilta.

wholesale liqueur from china

maker wholesale from china

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. on yhden luukun ammattimainen kansainvälinen viinavalmistaja Kiinassa, jonka UK Goalong Group on sijoittanut vuonna 2018 ja joka tuottaa ja vie pääasiassa viskiä, ​​brandya, vodkaa, giniä, liköörejä ja muita liköörejä. Se sijaitsee Liuyangin kaupungin Two Oriented Industrial Parkissa. Se on Kiinan ensimmäinen suurin single malt -viskin tislaamo ja myös neljäs Goalong Groupin sijoittama tislaamo, jolla on edistyneimmät ja nykyaikaisimmat laitteet sekä korkean tason hallintajärjestelmä, joka edustaa konsernin 1. kansainvälinen toimitustaso, joka keskittyy pääasiassa kiinalaisen viskin valmistukseen ja omien merkkien alkoholijuomien palveluihin asiakkaille koti- ja ulkomailta.

champagne oem service from China

liqueur supplier of Goalong distillery


tekniset tiedot
AlkoholiSisältö 3.5 tilavuusprosenttia
tilavuus700ml / pullo
PulloKäsintehty korkea valkoinen lasipullo
etikettiPaahdetut kukat
KorkkiAlumiininen muovikorkki
VäriKeltainen
Pakkausmäärittely12 pulloa / pakkaus
Sertifikaatit:ISO; FDA; HACCP
Palvelun:Ilmainen näyte; Ilmainen suunnittelu; OEM; ODM
Maku:Mieto ja tyylikäs, kaunis ja harmoninen hedelmäinen tuoksu


Sovellukset

Kaikkien tyyppien paras viini on viiniä, ja huippuluokan viini on kuivaa valkoviiniä. Kuiva valkoviini optimoidaan edelleen samppanjan tuottamiseksi. Samppanja on paras viini.

DARK ROSE -samppanja tekee viikonlopustasi vieläkin erikoisemman, se sopii erinomaisesti laadukkaan ajan viettämiseen ystävien kanssa kattogrillillä sekä aurinkoisella iltapäivällä. Jaa kumppanisi kanssa tai kaada lasillinen tuoretta kalkkia ja jääkuutioita. Nauti tästä likööristä, nauti viikonlopun uusista makuista.

TUTKIMUS