kaikki kategoriat

Etusivu>Tuotteet>Viski

Goalong FUN SUL single malt whisky 700ml 46%abv Bourbon tynnyriikääntyminen


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Mennä mukana
Minimitilausmäärä:Yksi astia
Pakkaus tiedot:Jokainen pullo pakattu lahjapakkaus, 6 pulloa / pakkaus
Toimitusaika:7 päivän toimitus tilauksen vahvistamisen jälkeen
Maksuehdot:T / T, LC, OA
Supply Ability:5000 laatikkoa / päivä
Minimitilausmäärä: 12000
Kuvaus
1
2


Elämän täytyy elää onnellisesti ja rakkaudella, sellainen elämä on kaipuuksemme arvoinen. Onni tulee usein yksinkertaisuudesta. Goalong ovat viskin tislaamot Kiinassa. Tuo pullo Goalong single malt -viski hyvän ystävän kanssa ja katso jännittävää peliä. Otetaan malja onnelle.

3


Goalong Group keskittyy viskin, brandyn, vodkan, ginin, käsityöoluen, luonnonriisin baijiun, pakatun juomaveden, funktionaalisten juomien ja useiden juomien tuotantoon, tutkimukseen ja kehittämiseen sekä myyntiin.

4.1
4.2

Goalong Group, jossa on suuri tislausyksikkö ja älykäs keskusohjausjärjestelmä viskin tislaamiseen. Täysin automaattinen pullotuslinja ja moderni tuotantopaja, Goalong Group voi tuottaa 10000 8 koteloa joka päivä XNUMX automaattisella tuotantopullotuslinjalla. Goalong Groupilla on ammattitaitoinen kansainvälinen laadunhallintatiimi, joka noudattaa tiukasti kansainvälistä laatujärjestelmää, ISO- ja HACCP-sertifiointia. Luottamus alkaa laadusta.

33
6

Goalong Group provide one-stop väkeviä alkoholijuomia service and have 3rd internation generation delivery capability. Since 2009, Goalong Group has leading whisky, brandy and vodka export for 7 consecutive years.


7

Goalong-viskiä ja brandyä viedään yli 50 maahan maailmanlaajuisesti, ei turvallisuusonnettomuuksia, 100 % huoltopalvelua.


1111
Ominaisuudet
TUTKIMUS