kaikki kategoriat

Etusivu>Tuotteet>Viski

Goalong single malt -viski 700ml 40%abv Bourbon tynnyrivanhennus


Lähtöpaikkakunta:Kiina
Merkki:Mennä mukana
Minimitilausmäärä:Yksi astia
Pakkaus tiedot:Jokainen pullo pakattu lahjapakkaus, 6 pulloa / pakkaus
Toimitusaika:7 päivän toimitus tilauksen vahvistamisen jälkeen
Maksuehdot:T / T, LC, OA
Supply Ability:5000 laatikkoa / päivä

Minimitilausmäärä:

12000


Kuvaus
1
3

Elämän täytyy elää onnellisesti ja rakkaudella, sellainen elämä on kaipuuksemme arvoinen. Onni tulee usein yksinkertaisuudesta. Goalong ovat viskin tislaamot Kiinassa. Tuo pullo Goalong single malt -viski hyvän ystävän kanssa ja katso jännittävää peliä. Otetaan malja onnelle.

2
4

Goalong Group keskittyy viskin, brandyn, vodkan, ginin, käsityöoluen, luonnonriisin baijiun, pakatun juomaveden, funktionaalisten juomien ja useiden juomien tuotantoon, tutkimukseen ja kehittämiseen sekä myyntiin.

Amerikkalainen single malt -viski

Goalong Group, jossa on suuri tislausyksikkö ja älykäs keskusohjausjärjestelmä viskin tislaamiseen. Täysin automaattinen pullotuslinja ja moderni tuotantopaja, Goalong Group voi tuottaa 10000 8 koteloa joka päivä XNUMX automaattisella tuotantopullotuslinjalla. Goalong Groupilla on ammattitaitoinen kansainvälinen laadunhallintatiimi, joka noudattaa tiukasti kansainvälistä laatujärjestelmää, ISO- ja HACCP-sertifiointia. Luottamus alkaa laadusta.

1640067860152462.png.webp_副本

1640072346642168.webp_副本

Goalong Group tarjoaa yhden luukun väkevien alkoholijuomien palvelua ja sillä on kolmannen kansainvälisen sukupolven toimituskyky. Vuodesta 3 lähtien Goalong Group on johtanut viskin, brandyn ja vodkan vientiä 2009 peräkkäisenä vuotena.

Amerikkalainen single malt -viski

Goalongin viskiä ja konjakkia viedään yli 50 maahan maailmanlaajuisesti, ei turvallisuusonnettomuuksia, 100 % huoltopalvelua.

Amerikkalainen single malt -viski

Ominaisuudet
2
3
TUTKIMUS